Fengshui-neuvonta

Fengshui-neuvontakäynti™ on sinua varten, jos olet pitkään kaivannut kotiisi muutosta tai lisää energiaa elämääsi? Suunnitteletko kodin remontoimista tai sisustamista? Kodin järjestäminen fengshuin avulla on helppo, nopea ja luonnollinen tapa saada kotiisi harmoninen sisustus ja uutta energiaa elämääsi. Luonnon  fengshui-opin avulla annan sinulle neuvoja kodin järjestämiseen lähtökohtana sinun toiveesi ja elämän tavoitteesi. 

Teen Fengshui-neuvontakäyntejä™  Kymenlaaksossa, Itä-Uudellamaalla ja Etelä-Karjalassa. Tekemäni käynnit ja ohjeet perustuvat fengshui ympristöopin klassisen koulukunnnan oppeihin.. Visualistin ja ammattijärjestäjän koulutukseni takaavat sinulle lisäksi kauniit ja käytännölliset vinkit sisustukseen.

Luodaan yhdessä sinulle koti joka tukee juuri sinun ja perheesi hyvinvointia! Tilaa oma Fengshui-neuvontakäynti™ sivultani yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla hello@jonnatykka.com

 Palvelut

Come In - 190€

2 tunnin Fengshui-neuvontakäynti™ sekä piirretty bagua kartta 1-2 kerroksiseen taloon. Sisustusvinkit suullisesti ja ohjeet bagua kartan käyttöön.

Style In - 80€/h

Fengshui-neuvontakäynnin™ lisätunnit ja jatkokäynti Come In paketille. Yksittäiset suulliset kodinsisustus ja ammattijärjestäjä konsultaatiot.

Show In - 160€

Yritykselle tai ryhmälle pidettävä kodin järjetäminen fengshuin avulla presentaatio, jossa yhdistyy ammattijärjestäjän/fengshui neuvonnan vinkit ja ohjeet. Kesto n.1,5h.  

Drive In - 0,59€/km

Kilometrikorvausta ei veloiteta, jos kohde on alle 20km:n säteellä Haminasta. Tämän jälkeen veloitetaan 0,59€/km kohteeseen ja takaisin.

All In - 220€

Come In Fengshui-neuvontakäynti™ sekä Clear In energiapuhdistus. 

Call In - 0€

30 minuutin maksuton arviointikeskustelu tarpeidesi arvioimiseksi. Esikartoitus ennen Fengshui-neuvontakäyntiä™ .

Varaus- ja maksuehdot

Varausmaksu on 30 % työn hinnasta. Se maksetaan ennen Fengshui-neuvontakäyntiä sähköpostilaskulla. Loppuosa maksetaan neuvontakäynnin jälkeen toisella laskulla. Mikäli varaus peruuntuu asiakkaan toimesta tai force majeure tapauksissa ei varausmaksua palauteta. Varausta voidaan siirtää ennalta sovittaessa.

Mitä Fengshui-neuvontakäynti on ja mitä siellä tapahtuu?


Fengshui-neuvontakäynti™ on helppo ja nopea keino saada kotiisi sisustusvinkkejä fengshui luonnonopin mukaan. Fengshuin avulla voidaan lisätä kotisi viihtyvyyttä ja harmoniaa sekä parantaa asukkaiden hyvinvointia. Kodin järjestämisen avulla pyritään lisäämään energian vapaata kulkua kodissasi. Kodissa tai tilassa,  jossa energia virtaa vapaasti, tunnet itsesi levollisemmaksi, tasapainoisemmaksi ja aktiivisemmaksi. 

Fengshui-neuvontakäynnin™ aluksi kuulen mielelläni elämäntilanteestasi ja millaisia toiveita sinulla on kotisi suhteen. Koko neuvontakäynti perustuu asiakkaan toiveisiin. Autan sinua järjestämään kotisi  saavuttaaksesi sinunlaisen paremman elämän ja toteuttamaan tavoitteesi. Keskustelumme on täysin luottamuksellista. 

Tarvitsen käynnin onnistumiseksi pohjapiirroksen kodistasi. Pohjapiirrokseen piirrän sinulle kotisi energiakartan eli baguan. Käymme yhdessä kotisi tilat läpi ja annan toivomiisi tiloihin sisustusvinkkejä bagua karttaan perustuen. 

Käynnin lopuksi saat bagua kartan käyttöösi ja pääset toteuttamaan ehdottamiani muutoksia, joilla pystyt parantamaan kodin fengshuita halauamallasi tavalla. Jos olet suunnittelemassa remontteja tai tekemässä sisustushankintoja, voin auttaa sinua tekemään valintoja ja neuvoa parhaiden sisustusratkaisujen tekemisessä.

Toivottavasti nähdään pian!

Tilaa tästä palvelusi

Jättämällä yhteystietosi tai viestin, otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Ensimmäinen yhteydenotto ei ole sitova tilaus, vaan palvelusta sovitaan erikseen sähköpostilla tai Call In konsultaatio puhelulla. 

Asiakaspalautteet

Fengshui-neuvontakäynniltä sain apua toivomiini asioihin. Sain mielestäni muutosehdotuksia hyvin. Makuuhuoneemme tilanne häiritsi itseäni kovasti ja eniten, johon sain hyviä neuvoja kuinka sitä voisi muuttaa. Sain todella kattavasti muutosehdotuksia ja muutenkin vinkkejä huoneen suhteen, josta sain lisää inspiraatiota laittamaan sen vihdoin kuntoon." 

-Jasmina-


Vaikka tavallaan kotonamme tavarat, värit, kalusteet oman näköisiä niin silti puuttui "se jokin" viimeinen silaus. Se jokin epämääräinen tunne on vaivannut pitkään ja käynnillä selvisikin talon/kodin ongelmakohteet. Koen saaneeni apua ja hyviä neuvoja miten parantaa kotimme persoonallusuutta ja hyvän energian liikettä. Sain vahvistusta omaan epävarmuuteen kotimme energiasyöpöistä jotka olivatkin vaivanneet. Neuvoit ottamaan asian ja kohdan kerrallaan. Nämä pikku muutokset tuntuneet positiivisella tavalla talon energioissa. Olin aivan innoissani käynnistä. Kiitos!

- Susanna -